Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: yudi tamashiro Songtekst: olha bem na minha cara

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: yudi tamashiro - olha bem na minha cara ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van olha bem na minha cara? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van yudi tamashiro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter y van yudi tamashiro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals olha bem na minha cara .

Origineel

Olha bem na minha cara. Vê se tá escrito bobo aqui. Acha que vou dar mancada. E que no seu papo eu vou cair. Olha bem na minha cara. Preste atenção. Não me põe nesta roubada. O meu coração. Você é linda. É um abuso de mulher. Seduz, fascina. É o que todo homem quer. Mas infelizmente você chegou. Na hora errada. Não vou fazer papel de traidor. Já tenho namorada. Por favor, para de me provocar. Que eu não sou. Nenhum homem de ferro. Por favor, para de chantagear. Não me obrigue a fazer o que eu não quero. Olha bem na minha cara. Vê se tá escrito bobo aqui. Acha que vou dar mancada. E que no seu papo eu vou cair. Olha bem na minha cara. Preste atenção. Não me põe nesta roubada. O meu coração. Você é linda. É um abuso de mulher. Seduz, fascina. É o que todo homem quer. Mas infelizmente você chegou. Na hora errada. Não vou fazer papel de traidor. Já tenho namorada. Por favor, para de me provocar. Que eu não sou. Nenhum homem de ferro. Por favor, para de chantagear. Não me obrigue a fazer o que eu não quero. Olha bem na minha cara. Vê se tá escrito bobo aqui. Acha que vou dar mancada. E que no seu papo eu vou cair. Olha bem na minha cara. Preste atenção. Não me põe nesta roubada. O meu coração. Olha bem na minha cara. Vê se tá escrito bobo aqui. Acha que vou dar mancada. E que no seu papo eu vou cair. Olha bem na minha cara. Preste atenção. Não me põe nesta roubada. O meu coração

 

Vertaling

Kijk recht in mijn gezicht. Kijk of het hier dom gespeld is. Je denkt dat ik het ga verpesten. Denk je dat ik in je onzin trap. Kijk naar mijn gezicht. Let op. Stop me niet in deze rotzooi. Mijn hart. Je bent mooi. Je maakt misbruik van een vrouw. Verleidt, fascineert. Het is wat elke man wil. Maar helaas ben je aangekomen. Op het verkeerde moment. Ik zal de verrader niet spelen. Ik heb al een vriendin. Alsjeblieft, stop met me te plagen. Dat ben ik niet. Geen Iron Man. Stop alsjeblieft met me te chanteren. Laat me niet doen wat ik niet wil doen. Kijk naar mijn gezicht. Kijk of het hier dom gespeld is. Je denkt dat ik het zal verpesten. Je denkt dat ik in je onzin trap. Kijk naar mijn gezicht. Let op. Stop me niet in deze rotzooi. Mijn hart. Je bent mooi. Je maakt misbruik van een vrouw. Verleidt, fascineert. Het is wat elke man wil. Maar helaas ben je aangekomen. Op het verkeerde moment. Ik zal de verrader niet spelen. Ik heb al een vriendin. Alsjeblieft, stop met me te plagen. Dat ben ik niet. Geen Iron Man. Stop alsjeblieft met me te chanteren. Laat me niet doen wat ik niet wil doen. Kijk naar mijn gezicht. Kijk of het hier dom gespeld is. Je denkt dat ik het zal verpesten. Je denkt dat ik in je onzin trap. Kijk naar mijn gezicht. Let op. Stop me niet in deze rotzooi. Mijn hart. Kijk naar mijn gezicht. Kijk of het hier dom gespeld is. Je denkt dat ik het ga verpesten. Je denkt dat ik in je onzin trap. Kijk naar mijn gezicht. Let op. Stop me niet in deze rotzooi. Mijn hart.