Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: yung berg Songtekst: one night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: yung berg - one night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van yung berg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter y van yung berg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one night .

Origineel

It goes, hella hoes boppin' Saturday 3 o'clock Camille rose shoppin' 6 p.m. flight for more club hoppin' Landin' in H-town, damn they got it poppin' The whole party rockin' Its the young dude, know how we come through One night in town and we only got one room Presidential sweet baby girl with the front view Forget about your momma I'm talkin' to you [Chorus] Said the way that you move Girl you puttin' it down Got me stuck in her zone I cant leave her alone I gotta have her around See I don't know about you Girl you turnin' me on Gotta a nigga like, Hold up wait a minute, stop Its all on you, Would you be my lover, for one night I just want to hold you, for one night I don't want to tease you I just want to please you If you let me hold you for one night Would you be my lover, for one night I just want to hold you, for one night Gotta a nigga like, Hold up wait a minute, stop Its all on you, So what you want me to do I'm doing all I possibly can I been at the airport waitin' on stand by All this just to catch a plane out to NY And lay your ass down for one night You know what I live like Yeah the mansion the coupe, You should of known I could of never settled down with you See ill see you in Atlanta when I'm bouncin' through I got 24 hours for you [Chorus] [Repeat: x3] We only got one night, said one night

 

Vertaling

It goes, hella hoes boppin' Zaterdag 3 uur Camille rose shoppin' 6 p.m. vlucht voor meer club hoppin' Landing in H-town, verdomme ze hebben het knallen The whole party rockin' Het is de jonge gast, weet hoe we er door komen Eén nacht in de stad en we hebben maar één kamer Presidential sweet baby girl with the front view Vergeet je moeder, ik praat tegen je [Chorus] Said the way that you move Girl you puttin' it down Got me stuck in her zone I cant leave her alone I gotta have her around Zie je, ik weet het niet van jou Girl you turnin' me on Gotta a nigga like, Wacht even, stop. Het is allemaal op jou, Wil je mijn minnaar zijn, voor één nacht Ik wil je alleen maar vasthouden, voor één nacht Ik wil je niet plagen, ik wil je alleen plezieren Als je me je één nacht laat vasthouden Zou je mijn minnaar willen zijn, voor één nacht Ik wil je alleen maar vasthouden, voor één nacht Gotta a nigga like, Wacht even, stop Het is allemaal op jou, Dus wat wil je dat ik doe? Ik doe alles wat ik kan. Ik was op het vliegveld, wachtend op stand-by Dit alles alleen maar om een vliegtuig naar NY te halen En leg je kont neer voor een nacht You know what I live like Yeah the mansion the coupe, Je had moeten weten dat ik me nooit bij je zou kunnen vestigen Ik zie je in Atlanta als ik erdoorheen stuiter I got 24 hours for you [Chorus] [Herhaal: x3] We only got one night, said one night