Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Yungblud Songtekst: Kill Somebody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Yungblud - Kill Somebody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Kill Somebody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Yungblud! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Y van Yungblud en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Kill Somebody .

Origineel

Today you made me feel irrelevant Twisted my intelligence Made it seem there's no brain in my head I'm like a skeleton, can't shut my eyes Right now I feel like I'm an alien I'm so fucking dangerous Cover up the evidence with medicine I can't find the light All I wanna do is kill somebody Kill somebody, kill somebody like you You, you, you, you All I wanna do is kill somebody Kill somebody, kill somebody like you You, you, you, you Today you turned me like corkscrew Filed me like a law suit Put words in my mouth that I don't want you to And I lost my clout And my time is acting as my currency You can't take that away from me Treat the young with no accountability Shoot me down All I wanna do is kill somebody Kill somebody, kill somebody like you You, you, you, you All I wanna do is kill somebody Kill somebody, kill somebody like you You, you, you, you Right, right now I feel like an alien Like I'm sitting in a state of perpetual frustration Go on, shove me again, fuck with my head, leave me for dead Please? And yet you may think, you may think this is a metaphor Something you've never heard before A note I've found on the floor and then subconsciously pinned to the door But then you motherfuckers could cross 'em out and I still won't believe what you thought All I wanna do is kill somebody Kill somebody, kill somebody like you You, you, you, you All I wanna do is kill somebody Kill somebody, kill somebody like you You, you, you, you All I wanna do is kill somebody Kill somebody, kill somebody like you You, you, you, you Oh, oh!

 

Vertaling

Vandaag maakte je me niet relevant Verdraaide mijn intelligentie Ik dacht dat er geen hersens in mijn hoofd zijn Ik ben als een skelet, kan mijn ogen niet sluiten Op dit moment heb ik het gevoel dat ik een buitenaards wezen ben Ik ben zo fucking gevaarlijk Bedek het bewijs met medicijnen Ik kan het licht niet vinden Ik wil alleen maar iemand vermoorden Dood iemand, vermoord iemand zoals jij Jij, jij, jij, jij Ik wil alleen maar iemand vermoorden Dood iemand, vermoord iemand zoals jij Jij, jij, jij, jij Vandaag heb je me als kurkentrekker gedraaid Heeft mij ingediend als een rechtszaak Steek woorden in mijn mond die ik niet wil En ik verloor mijn slagkracht En mijn tijd fungeert als mijn valuta Je kunt me dat niet afnemen Behandel jongeren zonder aansprakelijkheid Schiet me neer Ik wil alleen maar iemand vermoorden Dood iemand, vermoord iemand zoals jij Jij, jij, jij, jij Ik wil alleen maar iemand vermoorden Dood iemand, vermoord iemand zoals jij Jij, jij, jij, jij Goed, op dit moment voel ik me een buitenaards wezen Alsof ik in een staat van eeuwige frustratie zit Ga door, duw me opnieuw, neuk met mijn hoofd, laat me voor dood achter Gelieve? En toch, je denkt misschien, je denkt misschien dat dit een metafoor is Iets wat je nog nooit hebt gehoord Een briefje dat ik op de grond heb gevonden en dat vervolgens onbewust aan de deur is vastgepend Maar dan kunnen klootzakken ze oversteken en ik zal nog steeds niet geloven wat je dacht Ik wil alleen maar iemand vermoorden Dood iemand, vermoord iemand zoals jij Jij, jij, jij, jij Ik wil alleen maar iemand vermoorden Dood iemand, vermoord iemand zoals jij Jij, jij, jij, jij Ik wil alleen maar iemand vermoorden Dood iemand, vermoord iemand zoals jij Jij, jij, jij, jij Oh Oh!