Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: yusef lateef Songtekst: back home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: yusef lateef - back home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van yusef lateef! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter y van yusef lateef en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back home .

Origineel

Took a plane to Cairo Then a Cessna to Rome I got hijacked to Tel Aviv And it's the first time that I've flown But I've found my Shangri-la In a place that's not too far, back home Took a train to Jordan And to Texas and back I met Lyndon B. Johnson and I felt his hand on my back But I found my Shangri-la In a place that's not too far, back home Back home, back home back home, back home back home, back home (repeat back home and fade)

 

Vertaling

Nam een vliegtuig naar Cairo Dan een Cessna naar Rome Ik werd gekaapt naar Tel Aviv En het is de eerste keer dat ik gevlogen heb Maar ik heb mijn Shangri-la gevonden Op een plek die niet te ver is, thuis Nam een trein naar Jordanië En naar Texas en terug Ik ontmoette Lyndon B. Johnson en ik voelde zijn hand op mijn rug Maar ik vond mijn Shangri-la Op een plek die niet te ver is, thuis Terug naar huis, terug naar huis terug naar huis, terug naar huis terug naar huis, terug naar huis (herhaal terug naar huis en fade)