Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zabot Songtekst: summer break (feat. ariel)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zabot - summer break (feat. ariel) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van summer break (feat. ariel)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zabot! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zabot en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals summer break (feat. ariel) .

Origineel

I don't care where you are from. Just don't want to you to be gone. Forever young like a summer Sun. Baby I'm the son of the summer. I don't care where you are from. Just don't want to you to be gone. Forever young like a summer Sun. Baby I'm the son of the summer. Baby I'm the son of the summer. Baby I'm the son of the summer. Baby I'm the son of the summer. Baby I'm the son of the summer. Baby I was born in the summer. Baby I was born in the summer

 

Vertaling

Het maakt me niet uit waar je vandaan komt. Ik wil gewoon niet dat je weg bent. Voor altijd jong als een zomerzon. Schatje, ik ben de zoon van de zomer. Het kan me niet schelen waar je vandaan komt. Ik wil gewoon niet dat je weg bent. Voor altijd jong als een zomerzon. Schatje, ik ben de zoon van de zomer. Schatje, ik ben de zoon van de zomer. Schatje, ik ben de zoon van de zomer. Schatje, ik ben de zoon van de zomer. Baby I'm the son of the summer. Baby Ik ben geboren in de zomer. Schatje, ik ben in de zomer geboren.