Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zac brown band Songtekst: every little bit

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zac brown band - every little bit ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van every little bit? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zac brown band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zac brown band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals every little bit .

Origineel

[Verse 1] You come walking in to the room with a smile on your face And I keep wondering what a girl like you is doing in this place I catch your eye, you're looking at me and I spill my drink From over here, that smile on your face it makes me think [Chorus] Can you make me want to be a better man? You got to have strength to bring me back from where it is I've been Can you make me want to be a better man? Because I'm going to need every little bit of your love (Every little bit, every little bit, every little bit of your love) [Verse 2] Last time I held a woman in my arms this tight I thought she was anything and everything I'd ever really need in my life But just like every other woman, she couldn't handle my foolish ways And if you're looking for a lover, there's a few things I have to say [Chorus] [Bridge] Coming down, yeah, she covers me Every bit of a lady And casting down my anxiety My, oh my, isn't she lovely? [Chorus]

 

Vertaling

[Verse 1] Je komt de kamer binnenlopen met een glimlach op je gezicht En ik blijf me afvragen wat een meisje als jij hier doet. Ik vang je blik, je kijkt naar me en ik mors mijn drankje Vanaf hier, die glimlach op je gezicht laat het me denken [refrein] Kun je me een betere man laten zijn? You got to have strength to bring me back from where it's I've been Can you make me want to be a better man? Because I'm going to need every little bit of your love (Elk klein beetje, elk klein beetje, elk klein beetje van je liefde) [Verse 2] Last time I held a woman in my arms this tight I thought she was anything and everything I'd ever need in my life Maar net als elke andere vrouw, kon ze mijn dwaze manieren niet aan En als je op zoek bent naar een minnaar, dan heb ik je een paar dingen te zeggen [Chorus] [Bridge] Coming down, yeah, she covers me Every bit of a lady And casting down my anxiety My, oh my, is ze niet prachtig? [Chorus]