Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zac brown band Songtekst: heather

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zac brown band - heather ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heather? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zac brown band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zac brown band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heather .

Origineel

If you notice things aren't what they seem I drink to give you less meaning You're my Friday, Saturday, and Sunday Without you it's always Monday So don't walk away I'm sure the pain will go away Heather, I think we had a strong love Under the garbage we can't rise above And I heard a knock Oh it was you Since you've been gone you have no idea what I've been through So don't walk away Just stay, give me one more day I'm frozen My eyes on the ceiling I can't breathe when I've this feeling So goodbye, this dance is over I'm so sad I won't be the one to hold her Yeah don't, don't walk away Just stay. Give me one more day Just give me one more day And I heard a knock Oh, it was you

 

Vertaling

Als je merkt dat dingen niet zijn wat ze lijken drink ik om je minder betekenis te geven Je bent mijn vrijdag, zaterdag en zondag Zonder jou is het altijd maandag Dus loop niet weg Ik weet zeker dat de pijn weg zal gaan Heather, ik denk dat we een sterke liefde hadden Onder de rotzooi waar we niet bovenuit komen En ik hoorde een klop Oh het was jij Sinds je weg bent heb je geen idee wat ik heb moeten doorstaan Dus loop niet weg Blijf gewoon, geef me nog één dag Ik ben bevroren. My eyes on the ceiling Ik kan niet ademen als ik dit gevoel heb Dus vaarwel, deze dans is voorbij Ik ben zo verdrietig dat ik niet degene zal zijn die haar vasthoudt Ja niet doen, loop niet weg Blijf gewoon. Geef me nog één dag Geef me nog één dag En ik hoorde een klop Oh, jij was het