Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zakk wylde Songtekst: darkest hour

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zakk wylde - darkest hour ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van darkest hour? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zakk wylde! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zakk wylde en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals darkest hour .

Origineel

Your crossroads have come And as they knock upon your door Choices to be made For this life in which you led Will you leave or will you stay? In your darkest hour Tell me what's it gonna be? In your darkest hour Will you walk with me? And what was certain becomes unclear As the Doubts of Thomas whisper in your ear And all that you knew And all that you believe Starts to fall away Will you leave or will you stay? In your darkest hour Tell me what's it gonna be? In your darkest hour Will you walk with me? In your darkest hour Tell me what's it gonna be? The crossroads have come And as they knock upon your door

 

Vertaling

Je kruispunten zijn gekomen En als ze op je deur kloppen Keuzes die gemaakt moeten worden Voor dit leven dat je leidde Zal je weggaan of zal je blijven? In je donkerste uur Vertel me wat het gaat worden? In je donkerste uur Zal je met me meelopen? En wat zeker was wordt onduidelijk Als de Twijfels van Thomas in je oor fluisteren En alles wat je wist En alles wat je gelooft begint weg te vallen Zal je weggaan of zal je blijven? In je donkerste uur Tell me what's gonna be? In je donkerste uur Wil je met me meelopen? In jouw donkerste uur Tell me what's it gonna be? De kruispunten zijn gekomen En als ze op je deur kloppen