Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Zara Larsson Songtekst: Ain't My Fault

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Zara Larsson - Ain't My Fault ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ain't My Fault? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Zara Larsson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Z van Zara Larsson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ain't My Fault .

Origineel

Oh my, oh my, oh my Oh my, oh my, oh my Oh my, oh my, oh my, oh my Het is niet mijn schuld dat je blijft draaien me op Het is niet mijn schuld je hebt, hebt me zo gegaan Het is niet mijn schuld dat ik niet alleen verlaten Het is niet mijn schuld dat je blijft draaien me op Ik kan nu niet praten, ik ben op zoek en ik hou van wat ik zie Got me het gevoel een beetje geschokt op dit moment Kan op dit moment hebt gestopt, zelfs als ik wilde Gotta get it, get it, get it, terwijl het heet is op dit moment Oh mijn god, wat is dit? Wil dat jullie allemaal in mijn zaken Baby, ik sta erop, neem me niet kwalijk nemen voor wat er vervolgens gebeurt Nee, ik kan niet verantwoordelijk worden Als ik je nu in de problemen Zie je ook onweerstaanbaar bent Ja, dat is zeker Dus als ik leg je handen waar mijn ogen niet kunnen zien Dan bent u degene die kreeg een greep op mij Nee, ik kan niet verantwoordelijk, verantwoordelijk Het is niet mijn schuld Het is niet mijn schuld (nee, nee, nee, nee) Het is niet mijn schuld (nee, nee, nee, nee) Het is niet mijn schuld dat je kwam hier op zoek als dat Je maakte me trip, vallen, en land op schoot Bepaalde slechte jongen glad, lichaam heter dan de zon Ik wil niet onbeleefd zijn, maar ik kijk zo verdomd goed op ya Heb geen tijd nu Missen me met dat 'Wat is uw naam? Uw teken? " direct Het is licht buiten, ik heb net een Uber gebeld en het is direct buiten Oh mijn god, wat is dit? Wil dat jullie allemaal in mijn zaken Baby, ik sta erop, neem me niet kwalijk nemen voor wat er vervolgens gebeurt Nee, ik kan niet verantwoordelijk worden Als ik je nu in de problemen Zie je ook onweerstaanbaar bent Ja, dat is zeker Dus als ik leg je handen waar mijn ogen niet kunnen zien Dan bent u degene die kreeg een greep op mij Nee, ik kan niet verantwoordelijk, verantwoordelijk Het is niet mijn schuld Het is niet mijn schuld (nee, nee, nee, nee) Het is niet mijn schuld (nee, nee, nee, nee) Baby, een, twee, drie Je lichaam's calling me En ik weet waar het is Het is precies waar ik wil zijn Maar maak je mij niet de schuld Het is niet mijn schuld Het is niet mijn schuld (nee, nee, nee, nee) Het is niet mijn schuld (nee, nee, nee, nee) Het is niet mijn schuld (oh my, oh my, oh my) Dus als ik leg je handen waar mijn ogen niet kunnen zien Dan bent u degene die kreeg een greep op mij Nee, ik kan niet verantwoordelijk, verantwoordelijk Het is niet mijn schuld Het is niet mijn schuld (nee, nee, nee, nee) Het is niet mijn schuld (nee, nee, nee, nee) Het is niet mijn schuld je hebt me zo verstrikt Het is niet mijn schuld je hebt me zo verstrikt Oh, nou, dat is jammer het is niet mijn schuld

 

Vertaling