Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Zara Larsson Songtekst: Dont Let Me Be Yours

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Zara Larsson - Dont Let Me Be Yours ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dont Let Me Be Yours? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Zara Larsson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Z van Zara Larsson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dont Let Me Be Yours .

Origineel

Don't Let Me Be Yours Zara Larsson Buy for € 1,29 SUBSCRIBE Subscribe to Google Play Music and listen to this song and millions of other songs. First month free. Lyrics I may know myself But I realize that I can’t be let astray I know, I know that you’re bad for my health But I don’t care, I want you anyway Boy, you think that you know me Oh, but you can’t see my lonely heart Things look different in the mornin', oh That’s when we find out who we are Would you still want me? Without no makeup on my face Without alcohol in your veins? Oh, would you baby? Would you still love me? With all the promises you made Would you still mean the words you say? Oh, would you baby? Yeah You know everybody makes mistakes, mmm Don’t let me be yours You know everybody makes mistakes Don’t let me be yours, no, don’t let me be We may look like hell When it’s 6 A.M, but it’s heaven in despair I know, I know, I know that you can tell That we’re more than friends And it’s not just in our heads Yeah, yeah Boy, you think that you know me Oh, but you can’t see my lonely heart Things look different in the mornin', oh That’s when we find out who we are Would you still want me? Without no makeup on my face Without alcohol in your veins? Oh, would you baby? Would you still love me? With all the promises you made Would you still mean the words you say? Oh, would you baby? Yeah You know everybody makes mistakes Don’t let me be yours You know everybody makes mistakes Don’t let me be yours, no, don’t let me be Boy, you think that you know me Oh, but you can’t see my lonely heart Things look different in the mornin', ah That’s when we find out who we are You know everybody makes mistakes, mmm Don’t let me be yours You know everybody makes mistakes Don’t let me be yours, no, don't let me be You know everybody makes mistakes, mmm Don’t let me be yours You know everybody makes mistakes Don’t let me be yours, no, don't let me be

 

Vertaling

Laat me niet de uwe zijn Zara Larsson Koop voor € 1,29 INSCHRIJVEN Abonneer u op Google Play Music en luister naar dit nummer en miljoenen andere nummers. Eerste maand gratis. songtekst Ik mag mezelf misschien kennen Maar ik besef dat ik niet op een dwaalspoor kan worden gezet Ik weet het, ik weet dat je slecht bent voor mijn gezondheid Maar het kan me niet schelen, ik wil je toch Jongen, je denkt dat je me kent Oh, maar je kunt mijn eenzame hart niet zien Het ziet er 's morgens anders uit, oh Dat is wanneer we ontdekken wie we zijn Wil je me nog steeds? Zonder make-up op mijn gezicht Zonder alcohol in je aderen? Oh, zou je schat? Zou je nog steeds van me houden? Met alle beloften die je hebt gedaan Zou je nog steeds de woorden bedoelen die je zegt? Oh, zou je schat? Ja Je weet dat iedereen fouten maakt, mmm Laat me niet de jouwe zijn Je weet dat iedereen fouten maakt Laat me niet de jouwe zijn, nee, laat me niet zijn We zien er misschien uit als een hel Wanneer het 6 uur is, maar het is de hemel in wanhoop Ik weet het, ik weet het, ik weet dat je het kunt vertellen Dat we meer dan vrienden zijn En het zit niet alleen in onze hoofden Jaaa Jaaa Jongen, je denkt dat je me kent Oh, maar je kunt mijn eenzame hart niet zien Het ziet er 's morgens anders uit, oh Dat is wanneer we ontdekken wie we zijn Wil je me nog steeds? Zonder make-up op mijn gezicht Zonder alcohol in je aderen? Oh, zou je schat? Zou je nog steeds van me houden? Met alle beloften die je hebt gedaan Zou je nog steeds de woorden bedoelen die je zegt? Oh, zou je schat? Ja Je weet dat iedereen fouten maakt Laat me niet de jouwe zijn Je weet dat iedereen fouten maakt Laat me niet de jouwe zijn, nee, laat me niet zijn Jongen, je denkt dat je me kent Oh, maar je kunt mijn eenzame hart niet zien Dingen zien er 's morgens anders uit, ah Dat is wanneer we ontdekken wie we zijn Je weet dat iedereen fouten maakt, mmm Laat me niet de jouwe zijn Je weet dat iedereen fouten maakt Laat me niet de jouwe zijn, nee, laat me niet zijn Je weet dat iedereen fouten maakt, mmm Laat me niet de jouwe zijn Je weet dat iedereen fouten maakt Laat me niet de jouwe zijn, nee, laat me niet zijn