Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Zara Larsson Songtekst: Symphony

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Zara Larsson - Symphony ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Symphony? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Zara Larsson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Z van Zara Larsson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Symphony .

Origineel

I’ve been hearing symphonies Before all I heard was silence A rhapsody for you and me And every melody is timeless Life was stringing me along Then you came and you cut me loose Was solo singing on my own Now I can’t find the key without you And now your song is on repeat And I’m dancin' on to your heartbeat And when you’re gone, I feel incomplete So if you want the truth I just wanna be part of your symphony Will you hold me tight and not let go? Symphony Like a love song on the radio Will you hold me tight and not let go? I’m sorry if it’s all too much Every day you’re here, I’m healing And I was runnin' out of luck I never thought I’d find this feeling 'Cause I’ve been hearing symphonies Before all I heard was silence A rhapsody for you and me

 

Vertaling

Ik heb symfonie gehoord Voor alles wat ik hoorde was stilte Een rhapsody voor jou en ik En elke melodie is tijdloos Het leven stond me vast Toen kwam je en je knipte me los Was alleen zingend zingen Nu kan ik de sleutel niet vinden zonder jou En nu is je lied op herhaling En ik ben dancin 'op je hartslag En als je weg bent, voel ik me onvolledig Dus als je de waarheid wilt Ik wil gewoon deel van je symfonie zijn Zou je me vasthouden en niet loslaten? Symfonie Als een liefdeslied op de radio Zou je me vasthouden en niet loslaten? Het spijt me als het te veel is Elke dag ben je hier, ik ben genezen En ik was gelopen 'uit geluk Ik had nooit gedacht dat ik dit gevoel zou vinden Omdat ik symphonies heb gehoord Voor alles wat ik hoorde was stilte Een rhapsody voor jou en ik