Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Zayn Songtekst: I Don't Wanna Live Forever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Zayn - I Don't Wanna Live Forever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Don't Wanna Live Forever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Zayn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Z van Zayn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Don't Wanna Live Forever .

Origineel

I don't wanna live forever 'Cause I know I'll be livin' in vain And I don't wanna fit wherever I just wanna keep callin' your name Until you come back home I just wanna keep callin' your name Until you come back home I just wanna keep callin' your name Until you come back home I just wanna keep callin' your name Until you come back home I just wanna keep callin' your name Until you come back home

 

Vertaling

Ik wil niet eeuwig leven Want ik weet dat ik zal worden Livin 'tevergeefs En ik wil niet passen waar Ik wil gewoon houden callin 'uw naam Totdat je kom terug naar huis Ik wil gewoon houden callin 'uw naam Totdat je kom terug naar huis Ik wil gewoon houden callin 'uw naam Totdat je kom terug naar huis Ik wil gewoon houden callin 'uw naam Totdat je kom terug naar huis Ik wil gewoon houden callin 'uw naam Totdat je kom terug naar huis