Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Zayn Songtekst: Let Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Zayn - Let Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Let Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Zayn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Z van Zayn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Let Me .

Origineel

Sweet baby, our sex has meaning Know this time you'll stay 'til the morning Duvet days and vanilla ice cream More than just one night together exclusively Baby, let me be your man So I can love you And if you let me be your man Then I'll take care of you, you For the rest of my life For the rest of yours For the rest of my life For the rest of yours For the rest of ours We're drinking the finest label Dirty dancing on top of the table Long walks on the beach in April Yeah, I promise, darling, that I'll be faithful Baby, let me be your man (Let me be your man) So I can love you (I can love you) And if you let me be your man (Let me be your man) Then I'll take care of you (I can love you) For the rest of my life For the rest of yours For the rest of my life For the rest of yours For the rest of ours Give me your body And let me love you like I do Come a little closer And let me do those things to you This feeling will last forever Baby, that's the truth Let me be your man So I can love you Baby, let me be your man (Let me be your man) So I can love you (I can love you) And if you let me be your man (Let me be your man) Then I'll take care of you (I can love you) For the rest of my life (For the rest of my life) For the rest of yours (For the rest of yours) For the rest of my life (For the rest of my life) For the rest of yours (For the rest of yours) For the rest of ours (For the rest of ours)

 

Vertaling

Lieve schat, ons geslacht heeft betekenis Weet dit keer dat je tot de ochtend blijft Dekbed dagen en vanille-ijs Meer dan slechts één nacht samen exclusief Schat, laat me je man zijn Dus ik kan van je houden En als je me je man laat zijn Dan zal ik voor je zorgen, jij Voor de rest van mijn leven Voor de rest van jou Voor de rest van mijn leven Voor de rest van jou Voor de rest van ons We drinken het beste etiket Vuil dansen op de top van de tafel Lange wandelingen op het strand in april Ja, ik beloof het, lieverd, dat ik trouw zal zijn Schat, laat me je man zijn (laat me je man zijn) Dus ik kan van je houden (ik kan van je houden) En als je me je man laat zijn (laat me je man zijn) Dan zal ik voor je zorgen (ik kan van je houden) Voor de rest van mijn leven Voor de rest van jou Voor de rest van mijn leven Voor de rest van jou Voor de rest van ons Geef me je lichaam En laat me van je houden zoals ik Kom iets dichterbij En laat me die dingen met je doen Dit gevoel zal voor altijd duren Schat, dat is de waarheid Laat me je man zijn Dus ik kan van je houden Schat, laat me je man zijn (laat me je man zijn) Dus ik kan van je houden (ik kan van je houden) En als je me je man laat zijn (laat me je man zijn) Dan zal ik voor je zorgen (ik kan van je houden) Voor de rest van mijn leven (voor de rest van mijn leven) Voor de rest van jou (voor de rest van jou) Voor de rest van mijn leven (voor de rest van mijn leven) Voor de rest van jou (voor de rest van jou) Voor de rest van ons (voor de rest van ons)