Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Zaz Songtekst: Si Je Perds

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Zaz - Si Je Perds ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Si Je Perds? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Zaz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Z van Zaz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Si Je Perds .

Origineel

Je me sens brocante Je suis la méchante Si mes enfants m'invitent Je fais la pas content Et quand ils me visitent Je suis la transparente Je me sens palote Je me sens lotte Les enfants me nettoient Des inconnus me sortent A croire quand je me vois Que je suis déjà morte Si je perds la mémoire Faudrait pas s'inquiéter C'est que ma vie est au soir D'une triste journée Si je perds la raison Faudrait pas s'en vouloir Si c'est plus ma maison Laissez moi dans le couloir Si je perds les pédales Et si ça vous inquiète Si ça vous fait trop mal Je ne sais plus qui vous êtes Et si je perds la boule N'ayez pas trop pitié Ma tête est une foule De visages oubliés Je me sens friperie Je me fais momie Mes enfants me déplacent Comme un vieux manuscrit Et j'ai le feuilles qui cassent Et…

 

Vertaling

Ik voel me rommelmarkt Ik ben de Wicked Als mijn kinderen uit te nodigen me Ik ben niet blij En als ze op bezoek me Ik ben transparante Ik voel me palote Ik voel me zeeduivel Kinderen mij reinigen Strangers tot mij komen Om te geloven als ik zie mezelf Ik ben al dood Als ik verlies geheugen Moet zich geen zorgen Dit is de avond van mijn leven Op een trieste dag Als ik verlies de reden Moet niet de schuld Als dit is mijn huis Laat me in de gang Als ik verlies de pedalen En als het je zorgen Als het maakt je ook slecht Ik weet niet wie je bent En als ik verlies de bal Wees niet te medelijden Mijn hoofd is een menigte Vanaf vergeten gezichten Ik voel me Tatters Ik krijg mummie Mijn kinderen gaan me Als een oud manuscript En ik heb de bladeren die breken En ...