Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ze do rancho ze do pinho Songtekst: no colo da noite

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ze do rancho ze do pinho - no colo da noite ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no colo da noite? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ze do rancho ze do pinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van ze do rancho ze do pinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no colo da noite .

Origineel

Cansado de tanto esperar a felicidade. Saí a sua procura no mundo sem fim. Tão depressa então me deparei com a realidade. Vi que ela existe para todos menos para mim. Os amores que tive na vida todos me deixaram. Juramentos e mais juramentos fizeram em vão. Somente as tristes lembranças comigo ficaram. E dos beijos fingidos agora só recordação. Caminhos e rumos incertos sozinho eu sigo. Não tenho esperança de nada pra levar comigo. O dia é meu companheiro clareia o caminho. No colo da noite adormeço chorando sozinho

 

Vertaling

Moe van zo lang wachten op geluk. Ik ging op zoek naar het in de eindeloze wereld. Zo snel kwam ik dan oog in oog te staan met de realiteit. Ik zag dat het bestaat voor iedereen behalve voor mij. De liefdes die ik in het leven had, hebben me allemaal verlaten. eden en nog meer eden tevergeefs afgelegd. Alleen de droevige herinneringen bij mij bleven. En van de voorgewende kussen nu alleen nog maar herinnering. Onzekere wegen en paden volg ik alleen. Ik heb geen hoop op iets om mee te nemen. De dag is mijn metgezel maakt de weg vrij. In de schoot van de nacht val ik alleen huilend in slaap