Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ze henrique e gabriel Songtekst: vou dormir na rua

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ze henrique e gabriel - vou dormir na rua ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vou dormir na rua? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ze henrique e gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van ze henrique e gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vou dormir na rua .

Origineel

Já é madrugada. Tô aqui sem sono. Coração quebrado. Nesse desatino. Afogando as mágoas. Tonto e machucado. Sem ela é costume. Eu chorar de tristeza e morrer de saudade. Por isso é que eu bebo grito o nome dela e acordo a cidade. Por isso é que eu bebo grito o nome dela e acordo a cidade. Vou dormir na rua. Não quero ir pra casa. Hoje faz um ano. Que eu sofro e choro. e que ela bateu asas. Vou beber de novo. Tô pensando nela. Seu não esquecer. Eu sei que vou morrer. de amor por ela. [com vocês nossos irmãos Rio Negro e Solimões]. . Lê Amorim

 

Vertaling

Het is ochtend. Ik ben hier zonder slaap. Hart gebroken. In deze waanzin. Verdrink het verdriet. Duizelig en gekneusd. Zonder haar is het gewoon. Ik huil van verdriet en sterf van verlangen. Dat is waarom ik drink, haar naam schreeuw en de stad wakker maak. Dat is waarom ik drink ik schreeuw haar naam en maak de stad wakker. Ik ga op straat slapen. Ik wil niet naar huis. Het is vandaag een jaar geleden. Dat ik lijd en huil en zij met haar vleugels slaat. Ik zal weer drinken. Ik denk aan haar. Ik zal het niet vergeten. Ik weet dat ik ga sterven, uit liefde voor haar. [met u onze broeders Rio Negro en Solimões]. . . Lê Amorim