Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ze neto e cristiano Songtekst: eu ligo pra você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ze neto e cristiano - eu ligo pra você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu ligo pra você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ze neto e cristiano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van ze neto e cristiano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu ligo pra você .

Origineel

Desse jeito que eu ando. Eu não sei se aguento mais uma semana. Saudade é tanta. E no meio da noite o corpo reclama. A falta de você. A falta de você. Tô jogado no canto. Tô bebendo de um jeito que eu não bebia. Saudade judia. Quando olho a última fotografia. Eu ligo pra você. Eu ligo pra você. Tô gritando socorro. Meu único pedido. Aquele amor gostoso. Faz de novo comigo. Quero sentir seu cheiro. Ver o seu corpo suar. Então atende o celular

 

Vertaling

Zoals ik ga. Ik weet niet of ik nog een week aankan. Ik mis je zo erg. En in het midden van de nacht klaagt het lichaam. Het gebrek aan jou. Het gebrek aan jou. Ik lig in de hoek. Ik drink op een manier die ik vroeger nooit deed. Verlangen doet pijn. Als ik naar de laatste foto kijk. Ik roep je. Ik zal je bellen. Ik schreeuw om hulp. Mijn enige verzoek. Die zoete liefde. Doe het nog eens bij mij. Ik wil je ruiken. Zie je lichaam zweten. Dus neem de telefoon op