Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ze neto e cristiano Songtekst: tô carente

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ze neto e cristiano - tô carente ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tô carente? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ze neto e cristiano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van ze neto e cristiano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tô carente .

Origineel

Pelos cantos tô sofrendo. Te chamando, te querendo. "corre, amor, vem me salvar". Sem o gosto do seu beijo. Não aguento, é um tormento. Só seu beijo pra me consolar. Me invade o coração e a mente. E eu não sei fazer mais nada. Pensando em você. Tá certo que eu tô carente. Você é o sol do meu amanhecer. Preciso te encontrar. Eu quero te amar. Tô carente de um abraço. E de um beijo seu. Pode ser um segundo. O que importa é ficar junto. Sentindo o seu corpo. Colado no meu

 

Vertaling

In de hoeken lijd ik. Ik roep je, ik wil je. "Ren, liefste, kom me redden". Zonder de smaak van je kus. Ik kan er niet tegen, het is een kwelling. Alleen jouw kus kan me troosten. Het dringt mijn hart en geest binnen. En ik weet niet hoe ik iets anders moet doen. Ik denk aan jou. Het is waar dat ik behoeftig ben. Jij bent de zon van mijn dageraad. Ik moet je vinden. Ik wil van je houden. Ik heb een knuffel nodig. En een kus van jou. Het kan een seconde zijn. Wat belangrijk is, is om samen te zijn. Voel je lichaam vastgelijmd aan de mijne