Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ze ricardo e thiago Songtekst: carro no puteiro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ze ricardo e thiago - carro no puteiro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van carro no puteiro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ze ricardo e thiago! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van ze ricardo e thiago en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals carro no puteiro .

Origineel

A coisa tá feia aqui. A mulher tá largada de mim. Tô sem um tostão furado. Louco pra encher a cara. O amigo ligou me chamou pra beber. Falou que ia pagar. O que vou fazer?. Mandei o garçom descer. Deixei a identidade num boteco fuleiro. E o carro penhorado no puteiro. Eu fui cair no papo de um amigo cachaceiro. E por pouco, muito pouco, eu não fui preso

 

Vertaling

Het is slecht hier. De vrouw heeft me gedumpt. Ik heb geen cent. Ik smacht naar een drankje. Mijn vriend belde me voor een drankje. Hij zei dat hij zou betalen. Wat moet ik doen? Ik zei de ober op te stappen. Ik heb mijn ID in een klote bar laten liggen. En de verpande auto in het bordeel. Ik viel voor de drankhond van een vriend. En bijna, heel bijna, werd ik niet gearresteerd