Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ze ricardo e thiago Songtekst: meia chance (com césar menotti e fabiano)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ze ricardo e thiago - meia chance (com césar menotti e fabiano) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van meia chance (com césar menotti e fabiano)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ze ricardo e thiago! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van ze ricardo e thiago en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals meia chance (com césar menotti e fabiano) .

Origineel

Pra quem nunca assumia saudade. Olha eu te mandando um milhão de mensagens. Sei que pensa em mim mesmo longe. Mas o que me mata é quando visualiza e não me responde. Cê bem que me avisou, né. Que eu ia te perder, pois é. E dessa vez eu garanto. eu mudei, não é papo furado. Vou provar que agora mereço ficar do seu lado. Dessa vez. eu prometo não vou mais falhar como antes. Não preciso de muito, só preciso de meia chance. E dessa vez eu garanto. eu mudei, não é papo furado. Vou provar que agora mereço ficar do seu lado. Dessa vez. Eu prometo não vou mais falhar como antes. Não preciso de muito, só preciso de meia chance

 

Vertaling

Voor iemand die nooit zei dat ze je miste. Kijk naar mij, ik stuur je een miljoen berichten. Ik weet dat je aan me denkt, zelfs als je ver weg bent. Maar wat me doodt is als je kijkt en niet antwoordt. Je hebt me gewaarschuwd. Dat ik je zou verliezen, dat klopt. En deze keer garandeer ik het. Ik ben veranderd, het is geen onzin. Ik ga bewijzen dat ik het verdien om aan jouw kant te staan. Deze keer, beloof ik dat ik niet zal falen zoals voorheen. Ik heb niet veel nodig, ik heb alleen een halve kans nodig. En deze keer garandeer ik het. Ik ben veranderd, het is geen onzin. Ik zal bewijzen dat ik het nu verdien om aan jouw zijde te staan. Deze keer. Ik beloof dat ik niet meer zal falen zoals vroeger. Ik heb niet veel nodig, ik heb alleen een halve kans nodig