Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ze ricardo e thiago Songtekst: pra não perder os contatos (part. zé felipe)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ze ricardo e thiago - pra não perder os contatos (part. zé felipe) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pra não perder os contatos (part. zé felipe)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ze ricardo e thiago! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van ze ricardo e thiago en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pra não perder os contatos (part. zé felipe) .

Origineel

Pensa num trem esquisito que eu to sentindo. Aqueles pernão tá mexendo comigo. E tem hora que eu acho que vai piorar. Eu tava tentando sair do mundo da lua. Mais a desgramada mudou pra mim rua. Eu não sei se é sorte ou se é, azar. Eu que era descolado. Vivia largado no meio das prima. Metia um mistério. Tô estranho, tô ficando sério. Agora eu passo três horas na frente do espelho. Ando arrumado o dia inteiro. Só pra tentar te impressionar. No celular a Patrícia virou Romário. A Renatinha virou Oswaldo. Pra eu não perder os contatos se nós terminar

 

Vertaling

Denk aan het rare gevoel dat ik voel. Die grote benen houden me voor de gek. En er zijn momenten dat ik denk dat het nog erger gaat worden. Ik probeerde uit de wereld van de maan te komen. Maar het verdomde ding veranderde voor mij. Ik weet niet of het geluk of pech is. Ik was vroeger cool. Ik woonde vroeger in het midden van de pers. Ik was een mysterie. Ik ben vreemd, ik word serieus. Nu breng ik drie uur voor de spiegel door. Ik ben de hele dag aangekleed. Gewoon om te proberen indruk op je te maken. Op mijn mobiele telefoon, veranderde Patrícia in Romário. Renatinha werd Oswaldo. Zodat ik mijn contacten niet verlies als we uit elkaar gaan