Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Zedd & Elley Duhè Songtekst: Happy Now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Zedd & Elley Duhè - Happy Now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Happy Now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Zedd & Elley Duhè! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Z van Zedd & Elley Duhè en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Happy Now .

Origineel

You're a world away Somewhere in the crowd In a foreign place Are you happy now? There's nothing left to say So I shut my mouth So won't you tell me, babe Are you happy now? You're the only one who can up and run Leave me just as empty as the day you came And you hold all the cards, all the broken hearts Strung over your shoulder till it's all in vain And only you know the strength of your teeth The wash in the weight of your pockets, so deep And lonely You're a world away Somewhere in the crowd In a foreign place Are you happy now? There's nothing left to say So I shut my mouth So won't you tell me, babe Are you happy now? Are you happy now? You're the only one who can In the palm of your hands You can make me dance Spin me around in circles till I'm wrapped in string You keep on talking sweet till your fingers bleed But don't you dare ask me how I've been Now only you know the strength of your teeth The wash in the weight of your pockets, so deep And lonely You're a world away Somewhere in the crowd In a foreign place Are you happy now? There's nothing left to say So I shut my mouth So won't you tell me, babe Are you happy now? Are you happy now? You're the only one who can You're the only, you're the only You're the only one who can You're the only, you're the only World away Somewhere in the crowd In a foreign place Are you happy now? There's nothing left to say So I shut my mouth So won't you tell me, babe Are you happy now?

 

Vertaling

Je bent een wereld weg Ergens in de menigte Op een buitenlandse plaats Ben je nu blij? er valt niets meer te zeggen Dus ik sloot mijn mond Dus wil je het me niet vertellen, schat Ben je nu blij? Jij bent de enige die kan beginnen en rennen Laat me net zo leeg als de dag dat je kwam En je houdt alle kaarten vast, alle gebroken harten Vastgebonden over je schouder tot het allemaal tevergeefs is En alleen jij kent de kracht van je tanden De was in het gewicht van je zakken, zo diep En alleen Je bent een wereld weg Ergens in de menigte Op een buitenlandse plaats Ben je nu blij? er valt niets meer te zeggen Dus ik sloot mijn mond Dus wil je het me niet vertellen, schat Ben je nu blij? Ben je nu blij? Jij bent de enige die dat kan In de palm van je handen Je kunt me laten dansen Draai me rond in cirkels totdat ik in touw gewikkeld ben Je blijft zacht praten totdat je vingers bloeden Maar waag het niet mij te vragen hoe ik geweest ben Nu alleen jij kent de kracht van je tanden De was in het gewicht van je zakken, zo diep En alleen Je bent een wereld weg Ergens in de menigte Op een buitenlandse plaats Ben je nu blij? er valt niets meer te zeggen Dus ik sloot mijn mond Dus wil je het me niet vertellen, schat Ben je nu blij? Ben je nu blij? Jij bent de enige die dat kan Jij bent de enige, jij bent de enige Jij bent de enige die dat kan Jij bent de enige, jij bent de enige Wereld weg Ergens in de menigte Op een buitenlandse plaats Ben je nu blij? er valt niets meer te zeggen Dus ik sloot mijn mond Dus wil je het me niet vertellen, schat Ben je nu blij?