Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Zedd, Maren Morris, Grey Songtekst: The Middle

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Zedd, Maren Morris, Grey - The Middle ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Middle? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Zedd, Maren Morris, Grey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Z van Zedd, Maren Morris, Grey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Middle .

Origineel

Take a seat Right over there, sat on the stairs Stay or leave The cabinets are bare, and I'm unaware Of just how we got into this mess, got so aggressive I know we meant all good intentions [Pre-Chorus: Maren Morris] So pull me closer Why don't you pull me close? Why don't you come on over? I can't just let you go [Chorus: Maren Morris] Oh baby, why don't you just meet me in the middle? I'm losing my mind just a little So why don't you just meet me in the middle? In the middle Baby, why don't you just meet me in the middle? I'm losing my mind just a little So why don't you just meet me in the middle? In the middle [Verse 2: Maren Morris] Ohh, take a step Back for a minute, into the kitchen Floors are wet And taps are still running, dishes are broken How did we get into this mess? Got so aggressive I know we meant all good intentions [Pre-Chorus: Maren Morris] So pull me closer Why don't you pull me close Why don't you come on over I can't just let you go [Chorus: Maren Morris] Oh baby, why don't you just meet me in the middle? I'm losing my mind just a little So why don't you just meet me in the middle? In the middle [Bridge: Maren Morris] Looking at you, I can't lie Just pouring out admission Regardless of my objection And it's not about my pride I need you on my skin Just come over, pull me in, just [Chorus: Maren Morris] Oh, baby, why don't you just meet me in the middle I'm losing my mind just a little So why don't you just meet me in the middle? In the middle, no no Baby, why don't you just meet me in the middle? Oh yeah, I'm losing my mind just a little So why don't you just meet me in the middle? Oh, in the middle Baby-y-y, why don't you just meet me in the middle, baby? I'm losing my mind just a little So why don't you just meet me in the middle, middle? In the middle, middle

 

Vertaling

Ga zitten Vlak daar, ging op de trap zitten Blijf of vertrek De kasten zijn kaal en ik weet het niet Van hoe we in deze puinhoop terechtkwamen, werd zo agressief Ik weet dat we alle goede bedoelingen bedoelden [Pre-Chorus: Maren Morris] Dus trek me dichterbij Waarom trek je me niet in de buurt? Waarom kom je niet over? Ik kan je niet gewoon laten gaan [Chorus: Maren Morris] Oh schat, waarom ontmoet je me niet gewoon in het midden? Ik raak een beetje mijn verstand kwijt Dus waarom ontmoet je me niet gewoon in het midden? Middenin Schat, waarom ontmoet je me niet gewoon in het midden? Ik raak een beetje mijn verstand kwijt Dus waarom ontmoet je me niet gewoon in het midden? Middenin [Verse 2: Maren Morris] Oh, neem een ??stap Terug voor een minuut, de keuken in Vloeren zijn nat En de kranen lopen nog steeds, de gerechten zijn kapot Hoe kwamen we in deze puinhoop? Ben zo agressief geworden Ik weet dat we alle goede bedoelingen bedoelden [Pre-Chorus: Maren Morris] Dus trek me dichterbij Waarom trek je me niet in de buurt? Waarom kom je niet over Ik kan je niet gewoon laten gaan [Chorus: Maren Morris] Oh schat, waarom ontmoet je me niet gewoon in het midden? Ik raak een beetje mijn verstand kwijt Dus waarom ontmoet je me niet gewoon in het midden? Middenin [Brug: Maren Morris] Naar jou kijkend, kan ik niet liegen Alleen maar de toegang uitstorten Ongeacht mijn bezwaar En het gaat niet om mijn trots Ik heb je nodig op mijn huid Kom gewoon naar me toe, trek me erin, gewoon [Chorus: Maren Morris] Oh schat, waarom ontmoet je me niet gewoon in het midden Ik raak een beetje mijn verstand kwijt Dus waarom ontmoet je me niet gewoon in het midden? In het midden, nee nee Schat, waarom ontmoet je me niet gewoon in het midden? Oh ja, ik raak een beetje mijn verstand kwijt Dus waarom ontmoet je me niet gewoon in het midden? Oh, in het midden Baby-jj, waarom ontmoet je me niet gewoon in het midden, schat? Ik raak een beetje mijn verstand kwijt Dus waarom ontmoet je me niet gewoon in het midden, midden? In het midden, in het midden