Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zelia duncan Songtekst: às vezes nunca

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zelia duncan - às vezes nunca ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van às vezes nunca? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zelia duncan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zelia duncan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals às vezes nunca .

Origineel

Às Vezes Nunca. Às vezes. Nunca te vi antes. Às vezes nunca amantes. Nunca além. Às vezes nunca te quis. Às vezes nunca infeliz. Nunca ninguém. Não te reconheço mais. Tuas roupas são outras. E soltas de mim. As palavras da tua boca. Te vejo. e pareço louca. Sem memória. Sem estória. Até que alguma canção. Algum cheiro ou expressão. me faça te ver de novo. Mas é rápido. É quase pouco. E nem dói nada. Nossa paixão congelada

 

Vertaling

Soms Nooit. Soms. Ik heb je nog nooit gezien. Soms nooit geliefden. Nooit verder. Soms heb ik je nooit gewild. Soms nooit ongelukkig. Nooit iemand. Ik herken je niet meer. Je kleren zijn anders. En los van mij. De woorden uit jouw mond. Ik zie je, en ik lijk wel gek. Zonder geheugen. Geen verhaal. Tot een of ander liedje. Een geur of uitdrukking laat me je weer zien. Maar het is snel. Het is bijna niets. En het doet niet eens pijn. Onze bevroren passie