Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zelia duncan Songtekst: improvável

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zelia duncan - improvável ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van improvável? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zelia duncan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zelia duncan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals improvável .

Origineel

O que eu posso fazer. Se quando você me beija. Tudo fica macio. E até o mundo. Me parece razoável?. Improvável. Te esquecer. Te beijar. É como gostar de viver. Fecho os olhos. Pra te ver. E acreditar. Minha boca. E você. Abro os olhos. E onde é que foi parar. O resto todo do mundo?. Me vicia. Te quero agora. Como nunca. Imaginei ter alguém. E o nosso desejo profundo.... Improvável te esquecer...

 

Vertaling

Wat kan ik doen. Als je me kust. Alles wordt zacht. En zelfs de wereld. Lijkt dat redelijk? Onwaarschijnlijk. Om jou te vergeten. Jou kussen. Het is net als genieten van het leven. Ik doe mijn ogen dicht. Om jou te zien. En geloof. Mijn mond. En jij. Ik doe mijn ogen open. En waar is het gebleven. De rest van de wereld? Verslaafd aan mij. Ik wil je nu. Zoals nooit tevoren. Ik stelde me voor dat ik iemand had. En ons verlangen diep.... Het is onwaarschijnlijk dat ik je vergeet