Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zelia duncan Songtekst: mal menor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zelia duncan - mal menor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mal menor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zelia duncan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zelia duncan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mal menor .

Origineel

Você vai notar olhando ao redor. Que sou dos males o menor. Pode até contar com o meu amor. Naquilo que seja lá o que for. Sofrer é antigo por isso que digo. Basta estar vivo pra correr perigo. Pra tudo conte comigo. Darei meu abrigo se quiser abrigo. Se for pra brigar por você também brigo. Pra tudo conte comigo. Você vai notar olhando ao redor. Que sou dos males o menor. Pode até contar com o meu amor. Naquilo que seja lá o que for. Minha flor de trigo meu licor de figo. Diga aonde irás que é pra lá que eu sigo. Pra tudo conte comigo. Eu quero estar contigo meu sexto sentido. Serei inimigo dos teus inimigos. Pra tudo conte comigo.

 

Vertaling

Dat merk je wel als je om je heen kijkt. Ik ben de minste van twee kwaden. Je kunt zelfs rekenen op mijn liefde In wat het ook is. Lijden is oud, dat is waarom ik zeg. Je hoeft alleen maar te leven om in gevaar te zijn. Voor alles kun je op me rekenen. Ik geef je mijn onderdak als je onderdak wilt. Als ik voor je moet vechten, zal ik ook vechten. Je kunt voor alles op me rekenen. Je zult merken door rond te kijken Ik ben de minste van twee kwaden. Je kunt zelfs rekenen op mijn liefde In wat het ook is. Mijn bloem van tarwe, mijn vijgenlikeur. Vertel me waar je heen gaat, dat is waar ik heen ga. Voor alles kun je op me rekenen. Ik wil bij jou zijn, mijn zesde zintuig. Ik zal de vijand van je vijanden zijn. Je kunt voor alles op me rekenen.