Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zelia duncan Songtekst: maluco beleza

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zelia duncan - maluco beleza ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maluco beleza? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zelia duncan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zelia duncan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maluco beleza .

Origineel

Enquanto você. Se esforça pra ser. Um sujeito normal. E fazer tudo igual. Eu do meu lado. Aprendendo a ser louco. Um maluco total. Na loucura real. Controlando. A minha maluquez. Misturada. Com minha lucidez. Vou ficar. Ficar com certeza. Maluco beleza. Eu vou ficar. Ficar com certeza. Maluco beleza. E esse caminho. Que eu mesmo escolhi. É tão fácil seguir. Por não ter onde ir. Controlando. A minha maluquez. Misturada. Com minha lucidez. EEuu!. Controlando. A minha maluquez. Misturada. Com minha lucidez. Vou ficar. Ficar com certeza. Maluco beleza. Eu vou ficar. Ficar com certeza. Maluco beleza. Eu vou ficar. Ficar com toda certeza. Maluco, maluco beleza

 

Vertaling

Terwijl jij. Je streeft ernaar... Een normale kerel. En doe alles hetzelfde. Ik sta aan mijn kant. Leren om gek te zijn. Een totale freak. In echte waanzin. Controleren. Mijn gek. Gemengd. Met mijn helderheid. Ik blijf. Ik blijf zeker. Gekke schoonheid. Ik blijf. Blijf zeker. Gekke schoonheid. En dat pad. Ik heb voor mezelf gekozen Het is zo makkelijk te volgen Door nergens heen te kunnen. Controleren. Mijn gek. Gemengd. Met mijn helderheid. Whoo! Controleren. Mijn gek. Gemengd. Met mijn helderheid. Ik blijf. Ik blijf zeker. Gekke schoonheid. Ik blijf. Blijf zeker. Gekke schoonheid. Ik blijf. Blijf zeker. Gekke, gekke schoonheid