Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zelia duncan Songtekst: na hora da sede

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zelia duncan - na hora da sede ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van na hora da sede? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zelia duncan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zelia duncan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals na hora da sede .

Origineel

NA HORA DA SEDE. Luiz Américo - Braguinha. Na hora da sede você pensa em mim. Pois eu sou o seu copo d'água. Sou eu quem mata a sua sede. E dou alívio a sua mágoa. É sempre assim. Você foge de mim. eu pra você só sirvo de água. Mas se a fonte secar você se acaba. Você vai, você vem, você não me larga

 

Vertaling

OP HET MOMENT VAN DE DORST. Luiz Américo - Braguinha. Als je dorst hebt, denk je aan mij. Want ik ben je glas water. Ik ben degene die je dorst lest. En ik verlicht je verdriet. Het is altijd zo. Je loopt van me weg. Ik ben gewoon water voor je. Maar als de fontein opdroogt, ben je er geweest. Je gaat, je komt, je laat me niet gaan