Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zelia duncan Songtekst: redentor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zelia duncan - redentor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van redentor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zelia duncan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zelia duncan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals redentor .

Origineel

Você sabia, meu amor. Que da minha janela. Eu vejo o Cristo Redentor?. Ele tá sempre lá em cima. Até parece um imenso imã. Colado nas noites e manhãs. Será que de lá. Ele aqui me vê. De braços abertos. Cantando pra você?

 

Vertaling

Je wist het, mijn liefste. Dat vanuit mijn raam. Ik zie Christus de Verlosser. Het is altijd daarboven. Het is als een enorme magneet. Gelijmd op nachten en ochtenden. Ik vraag me af of vanaf daar. Hij ziet me hier. Met open armen. Zing je voor mij?