Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zendaya Songtekst: remember me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zendaya - remember me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van remember me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zendaya! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zendaya en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals remember me .

Origineel

I wish that we could do it over again. Every smile, every tear, every part. Cause I know that nothing ever will end. If it's safe inside our hearts. So let's move on but never let go. As we take these steps all on our own. What ever we'll be. I'll remember you, so remember me. Remember me. And I'll, be there. (And I'll be there). Remember me. When you feel lost, somewhere. And I know with just one magic touch. It can all reappear. When ever you need. A good memory. Remember me. Looking at everyone now. I know how hard it will be to move on. But I swear somewhere out there. We'll find where we belong. And I know it won't be easy. But in my heart I'll carry you with me. What every you do. Remember me and I'll Remember you. Remember me. And I'll, be there. (And I'll be there). Remember me. When you feel lost, somewhere. And I know with just one magic touch. It can all reappear. When ever you need. A good memory. Remember me. So many new days up ahead. And I'm excited to see all of them. But please don't forget about this time. Just close your eyes and. Remember me. And I'll, be there. (And I'll be there). Remember me. When you feel lost, somewhere. And I know with just one magic touch. It can all reappear. When ever you need. A good memory. Remember me. When ever you need. A good memory. Remember me

 

Vertaling

Ik wou dat we het over konden doen. Elke lach, elke traan, elk deel. Omdat ik weet dat niets ooit zal eindigen. Als het veilig is in ons hart. Dus laten we verder gaan, maar nooit loslaten. Terwijl we deze stappen nemen, helemaal alleen. Wat we ook zullen zijn. Ik zal je herinneren, dus herinner mij. Herinner mij. En ik zal er zijn. (En ik zal er zijn). Denk aan mij. Wanneer je je verloren voelt, ergens. En ik weet dat met slechts één magische aanraking. Het kan allemaal weer verschijnen. Wanneer je het ook nodig hebt. Een goede herinnering. Herinner mij. Als ik nu naar iedereen kijk. Ik weet hoe moeilijk het zal zijn om verder te gaan. Maar ik zweer dat ergens daarbuiten. We zullen vinden waar we thuishoren. En ik weet dat het niet makkelijk zal zijn. Maar in mijn hart zal ik je bij me dragen. Wat je ook doet. Herinner mij en ik zal jou herinneren. Herinner mij. En ik zal er zijn. (En ik zal er zijn). Denk aan mij. Wanneer je je verloren voelt, ergens. En ik weet dat met slechts één magische aanraking. Het kan allemaal weer verschijnen. Wanneer je het ook nodig hebt. Een goede herinnering. Herinner mij. Zoveel nieuwe dagen in het verschiet. En ik ben opgewonden om ze allemaal te zien. Maar vergeet alsjeblieft deze tijd niet. Sluit gewoon je ogen en. denk aan mij. En ik zal er zijn. (En ik zal er zijn). Denk aan mij. Wanneer je je verloren voelt, ergens. En ik weet dat met slechts één magische aanraking. Het kan allemaal weer verschijnen. Wanneer je het ook nodig hebt. Een goede herinnering. Herinner mij. Wanneer je maar wilt. Een goede herinnering. Herinner mij.