Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zeze di camargo e luciano Songtekst: coração está em pedaços (traducción)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zeze di camargo e luciano - coração está em pedaços (traducción) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van coração está em pedaços (traducción)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zeze di camargo e luciano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zeze di camargo e luciano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals coração está em pedaços (traducción) .

Origineel

[CORAZÓN ESTÁ EN PIEZAS]. Hoy he venido a buscarte. La nostalgia era demasiado. Vamos a hablar de mi amor. Dejado atrás la timidez. Te digo que. Sufro sin ti. Corazón está roto. Ansioso por ver. Debido a que salió tan de mi vida. Solo sin ti. No hay escapatoria, porque, como. ¿Por qué no quieres saber mi amor. porque. Diga si te dejo te pierdas el amor. Si mi beso es de mal gusto. Si yo no soy hombre para ti. Dicen que todo fue un sueño. Que el amor que me propongo. Es poco para convencer a

 

Vertaling

[HART IS IN STUKKEN]. Ik kwam vandaag naar je zoeken. Het verlangen was te veel. Laten we het over mijn liefde hebben. Verlegenheid achter je gelaten. Ik zeg je dat. Ik lijd zonder jou. Het hart is gebroken. Ik popel om je te zien. Omdat je zoveel van mijn leven achterliet. Alleen zonder jou. Er is geen ontsnappen aan, omdat, zoals. Waarom wil je mijn liefde niet kennen. Omdat. Zeg dat als ik je verlaat, je de liefde zult missen. Als mijn kus van slechte smaak is. Als ik niet mans genoeg voor je ben. Ze zeggen dat het allemaal een droom was. Dat de liefde die ik voorstel. Het is te weinig om te overtuigen