Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zeze di camargo e luciano Songtekst: direito meu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zeze di camargo e luciano - direito meu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van direito meu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zeze di camargo e luciano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zeze di camargo e luciano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals direito meu .

Origineel

Quero sorrir se for a hora,. Se partir agora,. Para a decisão,. Quero chegar no tempo certo,. Se estiver aberto,. O seu coração,. Tenho direito a Anistia,. Que jurou um dia,. Se me der razão,. Eu vim buscar o que é meu,. O que você não deu,. Também não sei porque,. Quero de volta o meu sorriso,. O meu para paraíso,. Que você tirou de mim,. E os minutos de calor,. Te dando o meu amor,. De tudo você desfrutou,. Nem é preciso dizer nada,. Se estou errado,. Foi, foi melhor assim,. Seu mundo nunca foi o meu,. Pegue o que é seu,. Vou cuidar de mim,. Mas eu quero o direito,. Que tirou de mim,. Também quero que me diz,. Porque agiu assim,. Refrão:. Vai essa louca paixão vai embora,. E vivendo num mundo de fora,. Só direi para sempre adeus.

 

Vertaling

Ik wil lachen als het tijd is. Als ik nu vertrek. Voor het besluit,. Ik wil op het juiste moment komen,. Als het open is,... Je hart... Ik heb recht op amnestie. Dat je op een dag zwoer Als je me reden geeft,... Ik ben gekomen voor wat van mij is. Wat je niet hebt gegeven. Ik weet ook niet waarom. Ik wil mijn glimlach terug. Mijn paradijs. die je van me afnam. En de minuten van warmte. Ik geef je mijn liefde. Je hebt van alles genoten. Onnodig te zeggen. Als ik het mis heb. Het was, het was beter op deze manier. Jouw wereld was nooit de mijne. Neem wat van jou is. Ik zorg wel voor mezelf. Maar ik wil het recht. Dat je van me afnam... Ik wil ook dat je het me vertelt. Waarom deed je zo? Refrein. Als deze gekke passie weggaat... En leven in een wereld buiten... Ik zeg alleen vaarwel voor altijd.