Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zeze di camargo e luciano Songtekst: fica de uma vez

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zeze di camargo e luciano - fica de uma vez ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fica de uma vez? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zeze di camargo e luciano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zeze di camargo e luciano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fica de uma vez .

Origineel

Tô sentindo nos seus olhos. O que você quer falar. Que você não gosta dele. Dá pra ver que é diferente. Quando a gente, frente a frente. Se entrega num olhar. Ah, é segredo. Coisa da gente. Ah, tá na pele. No cheiro, no ar. É bom demais. Não vou ficar assim. Olhando, desejando. Te amando sem poder falar. Que eu morro a cada dia. A cada hora sem você notar. E eu já não consigo me esconder. Eu morro de ciúme. Não vou ficar assim. Chorando, me enganando. Esperando você decidir. Se vai ficar comigo de uma vez. Ou continua assim. Por amor e pelo amor de Deus. Decida agora!

 

Vertaling

Ik kan het in je ogen voelen. Wat je wilt zeggen. Dat je hem niet mag. Je kunt zien dat het anders is. Wanneer jij en ik, oog in oog staan. Je verraadt jezelf met één blik. Ah, het is een geheim. Het is ons ding. Ah, het zit in de huid. In de geur, in de lucht. Het is te goed. Ik blijf niet zo. Kijken, wensen. Van je houden zonder te kunnen spreken. Dat ik elke dag sterf. Elk uur zonder dat je het merkt. En ik kan me niet langer verstoppen. Ik ga dood van jaloezie. Ik blijf niet zo. Huilen, mezelf voor de gek houden. Wachtend op jou om te beslissen Als je voor eens en altijd bij me blijft Of ga zo door. Voor de liefde en voor de liefde van God. Beslis nu!