Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zeze di camargo e luciano Songtekst: já foi o nosso tempo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zeze di camargo e luciano - já foi o nosso tempo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van já foi o nosso tempo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zeze di camargo e luciano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zeze di camargo e luciano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals já foi o nosso tempo .

Origineel

Ela não sabe o que quer. É mais ou menos assim. Se vai pra balada e não pega ninguém. No final, liga pra mim. Não adianta chorar. Dizendo que quer me ver. Já foi nosso tempo. Se ex fosse bom. Eu procurava você. Agora eu vou trabalhar. E você fica assim. Enquanto toco a vida. Você fica em casa pensando em mim. Agora escuta, meu bem. O que eu vou te dizer. Já foi nosso tempo. Se ex fosse bom. Eu procurava você. Iê, iê, iê, iê, iê. Não vou te procurar. Vai se perder. Iê, iê, iê, iê, iê. Já foi nosso tempo. Se ex fosse bom. Eu procurava você

 

Vertaling

Ze weet niet wat ze wil. Het is min of meer als dit. Ze gaat uit in clubs en pikt niemand op. Uiteindelijk belt ze me. Het heeft geen zin om te huilen. Ze zegt dat ze me wil zien. Onze tijd is om. Als ex goed was. Ik zou naar je op zoek zijn. Nu ga ik naar mijn werk. En jij blijft zo. Terwijl ik verder ga met mijn leven. Jij blijft thuis en denkt aan mij. Luister, schatje. Wat ik je nu ga vertellen. Onze tijd is voorbij. Als ex goed was. Ik zou naar je op zoek zijn. Ja, ja, ja, ja, ja. Ik zal niet naar je zoeken. Je zult verdwalen. Ja, ja, ja, ja, ja, ja. Onze tijd is voorbij. Als ex goed was. Ik zou naar je zoeken