Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zeze di camargo e luciano Songtekst: le mentire al corazon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zeze di camargo e luciano - le mentire al corazon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van le mentire al corazon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zeze di camargo e luciano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zeze di camargo e luciano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals le mentire al corazon .

Origineel

Cuando muy triste yo esté. Sufriendo mi soledad. Recuerdos no buscaré. Y en ti ni voy a pensar. Le mentiré al corazón. Y le diré a la pasión. Que te he dejado de amar...Ah, Ah, Ah. Que te olvide fingiré. Que no sufrí ni lloré. Porque conmigo no estás. Mi pensamiento nos ve. Felices amándonos. Y ahora me cuesta borrar. De la mirada tu adiós. Es imposible, yo sé. Mentir que nunca te amé. Fue un sueño que se acabó. Lo tengo ya que aceptar. Cuidar de mi y pensar. En encontrar otro amor. Y yo me engaño, me desespero. Porque te amo, porque te quiero. Toda mi vida la paso pensando en tí. Toda la noche, el día entero. Quiero tu cuerpo, de amor me muero. Toda mi vida la paso pensando en tí

 

Vertaling

Als ik erg verdrietig ben. Lijdend aan mijn eenzaamheid. Ik ga niet op zoek naar herinneringen. En ik zal niet eens aan je denken. Ik zal liegen tegen mijn hart En ik zal passie vertellen Dat ik gestopt ben met van je te houden...Ah, Ah, Ah. Dat ik zal doen alsof ik je vergeet. Dat ik niet geleden heb of gehuild heb. Omdat je niet bij me bent. Mijn gedachten zien ons. Blij dat we van elkaar houden. En nu is het moeilijk voor mij om uit te wissen Je afscheid uit mijn ogen. Het is onmogelijk, ik weet het. Om te liegen dat ik nooit van je gehouden heb. Het was een droom die eindigde. Ik moet het nu accepteren. Om voor me te zorgen en te denken Om een andere liefde te vinden. En ik hou mezelf voor de gek, ik wanhoop. Omdat ik van je hou, omdat ik van je hou. Ik denk mijn hele leven aan jou. De hele nacht, de hele dag. Ik wil je lichaam, ik sterf van liefde. Ik denk mijn hele leven aan jou