Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zeze di camargo e luciano Songtekst: pra te esquecer não dá

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zeze di camargo e luciano - pra te esquecer não dá ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pra te esquecer não dá? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zeze di camargo e luciano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zeze di camargo e luciano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pra te esquecer não dá .

Origineel

Eu te procuro nos momentos mais difíceis,. Na incerteza de obter sua atenção,. Me perco envolto e desespero sem saber,. Se ainda terei-lo tocar seu coração,. Sua maldade me catiga quase mata,. E rasga o peito tira o brilho do olhar,. Provoca extase no corpo,. E me põe de cama,. Dá impressão que vai parar o coração,. Refrão:. Não vai dar pra segurar a barra,. Perdão amor mais não dá,. Vou te procurar mesmo sofrendo,. Vou te procurar mesmo morrendo,. Não vai dar pra segurar a barra,. Se força desse amor é bem maior,. Mais uma vez te peço, perdão amor,. Não vai dar, pra te esquecer não dá.

 

Vertaling

Ik zoek u in de moeilijkste momenten. In de onzekerheid om je aandacht te krijgen. Ik verdwaal in wanhoop, niet wetend... als ik jou nog heb om mijn hart te raken. Je slechtheid betovert me, doodt me bijna. Het verscheurt mijn borst, het haalt de glans uit mijn ogen. Het veroorzaakt extase in het lichaam. En stopt me in bed. Het lijkt erop dat mijn hart zal stoppen. Refrein. Ik kan het niet bij elkaar houden. Het spijt me, liefje, maar ik kan het niet. Ik zal naar je zoeken, zelfs als ik lijd. Ik zal naar je zoeken, zelfs als ik stervende ben. Ik kan het niet aan. Als de kracht van deze liefde veel groter is. Nogmaals vraag ik je, sorry liefje. Het zal niet werken, om te vergeten kun je niet.