Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zeze di camargo e luciano Songtekst: só amando é que se vive

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zeze di camargo e luciano - só amando é que se vive ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van só amando é que se vive? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zeze di camargo e luciano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zeze di camargo e luciano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals só amando é que se vive .

Origineel

Amo só porque te amo, só porque te chamo,. Chamo tudo de amor. Acho só porque te encontro, só porque me encanto,. Canto uma canção de amor. No peito mora um desejo, na boca um beijo,. Sempre a te esperar. A minha felicidade é pura vontade de te abraçar. O amor é uma saudade que a gente vive agora. Se ele te nega um beijo, você chora, você chora. Não prenda o amor com medo, não tem segredo, é livre!. Que tem amor tem tudo. Só amando é que se vive

 

Vertaling

Ik hou gewoon van je omdat ik van je hou, gewoon omdat ik je bel,. Ik noem alles liefde. Ik denk alleen omdat ik je vind, alleen omdat ik van je hou. Ik zing een liefdesliedje. In de borst leeft een verlangen, in de mond een kus... Altijd op je aan het wachten. Mijn geluk is puur verlangen om jou te omhelzen. Liefde is een verlangen dat we nu leven. Als hij je een kus ontzegt, huil je, huil je. Hou je niet vast aan liefde met angst, het heeft geen geheim, het is gratis! Wie liefde heeft, heeft alles. Alleen door lief te hebben is dat men leeft