Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zeze di camargo e luciano Songtekst: yesterday

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zeze di camargo e luciano - yesterday ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yesterday? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zeze di camargo e luciano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zeze di camargo e luciano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yesterday .

Origineel

Yesterday. All my troubles seemed so far away. Now it looks as though they're here to stay. Oh, I believe. In yesterday. Suddenly. I'm not half the man I used to be. There's a shadow hanging over me. Oh, yesterday. Came suddenly. Why she. Had to go I don't know. She wouldn't say. I said. Something wrong now I long. For yesterday. Yesterday. Love was such an easy game to play. Now I need a place to hide away. Oh, I believe. In yesterday. Why she. Had to go I don't know. She wouldn't say. I said. Something wrong now I long. For yesterday. Yesterday. Love was such an easy game to play. Now I need a place to hide away. Oh, I believe. In yesterday. (hum to "I believe in yesterday")

 

Vertaling

Gisteren. Al mijn problemen leken zo ver weg. Nu lijkt het alsof ze hier zijn om te blijven. Oh, ik geloof. In gisteren. Plotseling. Ik ben niet half de man die ik ooit was. Er hangt een schaduw over me. Oh, gisteren. Kwam plotseling. Waarom zij. Moest gaan weet ik niet. Dat wilde ze niet zeggen. Ik zei. Er is iets mis nu ik verlang. Naar gisteren. Gisteren. Liefde was zo'n makkelijk spel om te spelen. Nu heb ik een plek nodig om me te verstoppen. Oh, ik geloof. In gisteren. Waarom zij. Weg moest weet ik niet. Dat wilde ze niet zeggen. Ik zei. Er is iets mis nu ik verlang. Naar gisteren. Gisteren. Liefde was zo'n makkelijk spel om te spelen. Nu heb ik een plek nodig om me te verstoppen. Oh, ik geloof. In gisteren. (neuriën naar "Ik geloof in gisteren")