Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zhu Songtekst: my life (krane remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zhu - my life (krane remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my life (krane remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zhu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zhu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my life (krane remix) .

Origineel

[Intro: ZHU] Let me live my life Let me live my life Let me live my life Let me live my life Let me live my life Let me live my life Let me live my life Let me live my life Let me live my life Let me live my life Let me live my life Let me live my life Let me live my life [Verse: Kevin Parker] Don't tell me It's all in my mind In my mind Don't tell me It's all in my mind In my mind Don't tell me Don't tell me [Break: Kevin Parker] Don't tell me Don't tell me [Bridge: ZHU] Let me live my life Let me live my life Let me live my life Let me live my life Let me live my life Let me live my life Let me live my life Let me live my life [Verse: Kevin Parker] Don't tell me It's all in my mind In my mind Don't tell me It's all in my mind In my mind [Break: Kevin Parker] Don't tell me Don't tell me [Outro: Kevin Parker] Don't tell me It's all in my mind In my mind Don't tell me It's all in my mind In my mind Don't tell me Don't tell me

 

Vertaling

[Intro: ZHU] Laat me mijn leven leiden Laat me mijn leven leiden Laat me mijn leven leiden Laat me mijn leven leiden Laat me mijn leven leiden Laat me mijn leven leiden Laat me mijn leven leiden Laat me mijn leven leiden Laat me mijn leven leiden Laat me mijn leven leiden Laat me mijn leven leiden Laat me mijn leven leiden Laat me mijn leven leiden [Verse: Kevin Parker] Zeg het me niet Het zit allemaal in mijn hoofd In mijn hoofd Zeg het me niet It's all in my mind In mijn gedachten Zeg het me niet Zeg het me niet [Break: Kevin Parker] Zeg het me niet Vertel het me niet [Bridge: ZHU] Laat me mijn leven leiden Laat me mijn leven leiden Laat me mijn leven leiden Laat me mijn leven leiden Let me live my life Let me live my life Let me live my life Let me live my life [Verse: Kevin Parker] Zeg het me niet It's all in my mind In mijn hoofd Zeg het me niet It's all in my mind In mijn hoofd [Break: Kevin Parker] Zeg het me niet Zeg het me niet [Outro: Kevin Parker] Don't tell me It's all in my mind In mijn gedachten Don't tell me It's all in my mind In my mind Don't tell me Don't tell me