Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zilo e zalo Songtekst: juramento quebrado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zilo e zalo - juramento quebrado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van juramento quebrado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zilo e zalo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zilo e zalo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals juramento quebrado .

Origineel

Adeus oh minha terra querida, nunca mais haverei de voltar. Cada vez quero estar mais distante, meu passado eu nem quero lembrar. Um alguém que tanto eu amava me deu o desprezo pra me depenar. Eu jurei de todo coração não ir mais pra lá nem pra passear. Sinto só deixar uma pessoa tão santa e tão boa naquele lugar ai. Eu já tenho sabido not;icias de pessoas que chegam de lá. Minha velha me manda recado me pedindo para mim voltar. Desde o dia da minha partida a pobre velhinha só vive a chorar. Seus cabelos já estão branquinhos pois ela sofreu tanto pra me criar. Minha mãe eu sou um filho infeliz juramento que eu fiz eu não posso quebrar ai. Eu já percorri terras estranhas, já sofri como um filho sem pai. To sofrendo talvez por destino e assim nós sofremos iguais. Sei que estou cometendo um pecado, judiar de uma mãe isso nunca se faz. Mas não quero ser um criminoso por um passado que tão longe vai. A cidade minha mãe não vem. E por causa de alguém. Lá eu não volto mais ai. Certo dia recebi um recado francamente fiquei comovindo. Minha mãe tava muito doente, pra mim foi um golpe dolorido. Foi que quebrei o meu juramento e voltei lá pra casa muito aborrecido. Na estrada encontrei um enterro, pra um perguntei quem que tinha morrido. Sua mãe que vai nesse caixão. E deixou uma benção. Pro seu filho querido ai

 

Vertaling

Vaarwel oh mijn geliefde land, ik zal nooit meer terugkeren. Elke keer wil ik verder weg zijn, mijn verleden wil ik me niet eens herinneren. Iemand waar ik zoveel van hield, gaf me minachting om me eruit te plukken. Ik zwoer met heel mijn hart daar niet meer heen te gaan, zelfs niet voor een wandeling. Het spijt me dat ik iemand zo heilig en zo goed daar achterlaat. Ik heb al nieuws gehoord van mensen die daar vandaan komen. Mijn vrouwtje stuurt me een bericht en vraagt me terug te komen. Sinds de dag dat ik vertrok, heeft de arme oude vrouw gehuild. Haar haar is al wit omdat ze zoveel geleden heeft om mij op te voeden. Mijn moeder, ik ben een ongelukkige zoon, de eed die ik zwoer kan ik daar niet breken. Ik heb door vreemde landen gereisd, ik heb geleden als kind zonder vader. Ik lijd misschien door het lot en zo lijden wij hetzelfde. Ik weet dat ik een zonde bega, een moeder pijn doen die nooit gedaan is. Maar ik wil geen crimineel zijn voor een verleden dat zo ver weg is. De stad waar mijn moeder niet komt. En vanwege iemand. Ik ga daar niet meer terug. Op een dag kreeg ik een bericht, en eerlijk gezegd ontroerde het me. Mijn moeder was erg ziek, voor mij was het een pijnlijke klap. Ik brak mijn eed en ging zeer overstuur terug naar huis. Op de weg vond ik een begrafenis, ik vroeg een man wie er gestorven was. Je moeder die in die kist lag. En ze liet een zegen achter Voor haar lieve zoon daar