Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Zucchero Songtekst: Diavolo In Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Zucchero - Diavolo In Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Diavolo In Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Zucchero! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Z van Zucchero en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Diavolo In Me .

Origineel

I've got the devil in me! Gloria nell'alto dei cieli Ma non c'è pace quaggiù Non ho bisogno di veli Se già un angelo tu Che accendi un diavolo in me Accendi un diavolo in me Perché c'è un diavolo in me, baby Forse c'è un diavolo in me, ah Le strade delle signore Sono infinite lo sai Anch'io ti sono nel cuore E allora cosa mi fai Accendi un diavolo in me Accendi un diavolo in me Perché c'è un diavolo in me, baby Forse c'è un diavolo in me, ah T R saluta i tuoi O U e bacia i miei B L che sensazione! E T R spengo cicche O U tu accendi me B L e che confusione Dai che non siamo dei santi Le tentazioni del suolo Sono cose piccanti Belle da prendere al volo Accendi un diavolo in me Accendi un diavolo in me Perché c'è un diavolo in me, baby Forse c'è un diavolo in me, ah T R saluta i tuoi O U e bacia i miei B L che sensazione! E T R spengo cicche O U tu accendi me B L e che confusione Gloria nell'alto dei cieli Ma non c'è pace quaggiù Non ho bisogno di peli Sei proprio un angelo tu Che accendi un diavolo in me Accendi un diavolo in me Perché c'è un diavolo in me Forse c'è un diavolo in me

 

Vertaling

Ik heb de duivel in me! Glorie in de Hoogste Maar er is geen vrede op aarde Ik heb geen sluiers nodig Als u al een engel Dat licht een duivel in mij Steek een duivel in mij Omdat er een duivel in mij, baby Misschien is er een duivel in mij, ah De straten Ladies Ze zijn eindeloos je weet Ik heb ook het hart Dus wat ik doe Steek een duivel in mij Steek een duivel in mij Omdat er een duivel in mij, baby Misschien is er een duivel in mij, ah TR begroet uw OU en kussen mijn BL dat gevoel! en TR stak butts OU je licht me BL en verwarring Vanaf dat zijn we geen heiligen De grond verleidingen Het zijn pittige dingen Fijn voor het grijpen Steek een duivel in mij Steek een duivel in mij Omdat er een duivel in mij, baby Misschien is er een duivel in mij, ah TR begroet uw OU en kussen mijn BL dat gevoel! en TR stak butts OU je licht me BL en verwarring Glorie in de Hoogste Maar er is geen vrede op aarde Ik heb geen haar nodig Je bent een engel je Dat licht een duivel in mij Steek een duivel in mij Omdat er een duivel in mij Misschien is er een duivel in mij