Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zz top Songtekst: beer drinkers & hell raisers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zz top - beer drinkers & hell raisers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van beer drinkers & hell raisers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zz top! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zz top en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals beer drinkers & hell raisers .

Origineel

If you see me walkin' down the line. with my fav'rite honky tonk in mind,. well, I'll be here around suppertime. with my can of dinner and a bunch of fine.. Beer drinkers and hell raisers, yeah.. Uh-huh-huh, baby, don't you wanna come with me?. The crowd gets loud when the band gets right,. steel guitar cryin' through the night.. Yeah, try'n to cover up the corner fight. but ev'rything's cool 'cause they's just tight.. Beer drinkers and hell raisers, yeah.. Huh, baby, don't you wanna come with me?. Ah, play it boy.. The joint was jumpin' like a cat on hot tin.. Lord, I thought the floor was gonna give in.. Soundin' a lot like a House Congressional. 'cause we're experimental and professional.. Beer drinkers, hell raisers, yeah.. Well, baby, don't you wanna come with me?. - Billy Gibbons, Dusty Hill & Frank Beard.

 

Vertaling

Als je me langs de lijn ziet lopen, met mijn favoriete honky tonk in gedachten... Nou, ik zal hier rond etenstijd zijn, met mijn blikje eten en een stel fijne... bierdrinkers en hellevegers, ja... Uh-huh-huh, baby, wil je niet met me mee? De menigte wordt luid als de band het goed doet. Stalen gitaar huilt door de nacht... Ja, ze proberen het gevecht in de hoek te verbergen, maar alles is cool, want ze zijn gewoon close... Bierdrinkers en hell raisers, yeah. Huh, baby, don't you wanna come with me? Ah, speel het jongen.. De tent sprong als een kat op heet blik... Heer, ik dacht dat de vloer het zou begeven... Het klonk als een House Congressional. Want we zijn experimenteel en professioneel... Bierdrinkers, hellevegers, ja. Nou, schatje, wil je niet met me mee? - Billy Gibbons, Dusty Hill & Frank Beard.