Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zz top Songtekst: heaven, hell or houston

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zz top - heaven, hell or houston ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heaven, hell or houston? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zz top! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zz top en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heaven, hell or houston .

Origineel

Hello darling.. Surprised?. Yes, it's me again.. I have just returned from the island of Chandelier.. What am I doing in town?. Well, I'm glad you asked.. I'm just passing through in search of the ever elusive Thunderbird.. I got a job as a public relations man.. Passing out handbills on Austin Street.. Merely an effort to improve my financial situation,. And ward off a case of the D.T.'s. So farewell, my darling.. Perhaps we'll meet again. On some sin-infested street corner in Houston Texas..

 

Vertaling

Hallo schat... Verrast? ja, ik ben 't weer... Ik ben net terug van het eiland Chandelier... wat doe ik in de stad?. nou, ik ben blij dat je dat vraagt... ik ben alleen maar op doorreis op zoek naar de immer ongrijpbare Thunderbird.. Ik heb een baan als public relations man... Pamfletten uitdelen in Austin Street... Alleen maar een poging om mijn financiële situatie te verbeteren. En een geval van de D.T.'s af te wenden. Dus vaarwel, mijn lieveling... Misschien zien we elkaar weer. Op een zondige straathoek in Houston Texas...