Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zz top Songtekst: hot, blue, and righteous

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zz top - hot, blue, and righteous ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hot, blue, and righteous? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zz top! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zz top en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hot, blue, and righteous .

Origineel

Hot, blue and righteous,. an angel called me aside.. Hot, blue and righteous,. said, "Stick by me and I'll be your guide.". I heard the words as I closed my eyes. down on my, down on my bended knees.. It fit like a glove and I realized. somethin' good's happenin' to me.. Hot, blue and righteous. angel called me aside.. Ooh, ooh, ooh..

 

Vertaling

Heet, blauw en rechtvaardig, een engel riep me opzij... Heet, blauw en rechtvaardig, zei: Blijf bij me en ik zal je gids zijn'. Ik hoorde de woorden terwijl ik mijn ogen sloot. Op mijn, op mijn gebogen knieën... Het paste als een handschoen en ik realiseerde me dat er iets goeds met me gebeurde... Heet, blauw en rechtvaardig. Engel riep me opzij... Ooh, ooh, ooh...