Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zz top Songtekst: she loves my automobile

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zz top - she loves my automobile ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she loves my automobile? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zz top! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zz top en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she loves my automobile .

Origineel

She don't love me, she love my automobile.. She don't love me, she love my automobile.. Well she would do anything just to slide behind the wheel.. She said what's it gonna take for you to lay your top on down?. She said what's it gonna take for you to lay your top on down?. I said honey why don't you ask me when we get to the outskirts of town.. Well now she don't care if I'm stoned or sloppy drunk.. Well she don't care if I'm stoned or sloppy drunk,. Long as she got the keys and there's a spare wheel in her trunk..

 

Vertaling

Ze houdt niet van mij, ze houdt van mijn auto... Ze houdt niet van mij, ze houdt van mijn auto... Ze zou er alles voor over hebben om achter het stuur te kruipen... Ze zei, wat is er voor nodig om je kap naar beneden te doen? Ze zei, wat is er voor nodig om je kap naar beneden te doen? Ik zei schat waarom vraag je me dat niet als we aan de rand van de stad zijn... Nu kan het haar niet schelen of ik stoned of stomdronken ben... Het maakt haar niet uit of ik stoned of stomdronken ben. Zolang ze de sleutels maar heeft en er een reservewiel in haar kofferbak ligt...