Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zz top Songtekst: (somebody else been) shakin’ your tree

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zz top - (somebody else been) shakin’ your tree ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van (somebody else been) shakin’ your tree? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zz top! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zz top en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals (somebody else been) shakin’ your tree .

Origineel

[Verse 1] Well, I'm trying Yes, I'm trying just to get a line on you Where you been? But I'm having trouble putting a find on you I'm wearing thin [Chorus] Somebody else been shaking your tree Supposed to saving all that stuff for me [Verse 2] You been hiding Yes, you're hiding You've been staying out on me Sneaking around Me and you ain't working out just like we ought to be You've got me down [Chorus] Somebody else been shaking your tree Supposed to saving all that stuff for me [Bridge] I'm tired of fooling around with you, and sitting here alone It's on my mind I think it's time for me to find a new tree of my own It's planting time [Outro] Anything you want to do is cool with me I don't care who shakes your tree

 

Vertaling

[Verse 1] Well, I'm trying Ja, ik probeer gewoon een lijntje met je te krijgen Waar ben je geweest? But I'm having trouble putting a find on you I'm wearing thin [refrein] Iemand anders heeft aan je boom geschud En al dat spul voor mij aan het redden [Verse 2] You been hiding Yes, you're hiding You've been staying out on me stiekem rondhangen Jij en ik werken niet zoals het zou moeten You've got me down [Chorus] Somebody else been shaking your tree Die al die dingen voor mij zou redden [Brug] Ik ben het zat om met jou te rotzooien, en hier alleen te zitten It's on my mind Ik denk dat het tijd voor mij is om een nieuwe boom voor mezelf te vinden Het is tijd om te planten [Outro] Alles wat je wilt doen is goed voor mij Het maakt me niet uit wie aan je boom schudt