Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: zz top Songtekst: waitin’ for the bus

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: zz top - waitin’ for the bus ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van waitin’ for the bus? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van zz top! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter z van zz top en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals waitin’ for the bus .

Origineel

[Verse 1] Have mercy, been waiting for the bus all day Have mercy, been waiting for the bus all day I got my brown paper bag and my take-home pay [Verse 2] Have mercy, old bus be packed up tight Have mercy, old bus be packed up tight Well, I'm glad just to get on and home tonight [Verse 3] Right on, that bus done got me back Right on, that bus done got me back Well, I'll be riding on the bus till I Cadillac

 

Vertaling

[Verse 1] Heb medelijden, ik wacht al de hele dag op de bus Heb medelijden, ik wacht al de hele dag op de bus I got my brown paper bag and my take-home pay [Verse 2] Heb medelijden, de oude bus is volgepakt Heb medelijden, de oude bus is volgepakt Nou, ik ben blij dat ik er op kan en vanavond naar huis kan [Verse 3] Right on, that bus done got me back Right on, that bus done got me back Well, I'll be riding on the bus till I Cadillac